trešdiena, 2023. gada 3. maijs

Ievirpuļosim pavasari!


2023.gada 20.maijā plkst. 13.00 Iecavas pagasta Rosmes bibliotēkas pļaviņā Pavasara ievirpuļošanu rosinās Ginta Zaumane un koklē ieskandinās Gunta Saule

Sagaidot un svinot pavasara atnākšanu, gribas būt kopā, vienā pulciņā ar domubiedriem. Lai pavasari dabā ievestu arī paši sevī. Ieraudzītu uzplaukšanu pašos. To veicinātu, stiprinātu, rosinātu.

Radošais gaismas gars, kas nu mostas dabā tā vien prasa izpausties arī mūsos. Arī mēs esam radītāji. Līdztekus dabai. Un paši būdami dabas daļa, dabas kopums. Un esība. Esam atbildīgi. Apzināti. Dzīvodami pēc tiem pašiem likumiem, pēc kuriem dzīvo zvaigznes tālajā kosmosā, pēc kuriem notiek augu sakņu spurgalu stiepšanās zemes dzīles un pumpuru atvēršanā saulē un lietus valgumā. Pēc tiem pašiem likumiem, pēc kuriem notiek jūras ūdeņu paisums un bēgums un augļu nobriešana.

Un šo apzinājušamies mums vieglāk savu radīšanas sparu ievirpuļot! Radīt, veidot sevi, savu dzīvi, savus sapņus. Un ieraudzīt viņu īstenošanos.

Mūsu viešņa, māksliniece, Iecavas Vīnkalna cepļa turētāja un citu smalklietu dartinātāja GINTA ZAUMANE dalīsies savās dzīves mākslas un radīšanas pieredzē.

Noskaņai skanēs GUNTAS SAULES iespēlētā kokle. Un dabas balsis visapkārt.

Visi laipni aicināti!

Sīkākas ziņas un pieteikšanās – 27811297 (Gunta)

Satiksme no Rīgas ar autobusu Rīga – Bauska līdz pieturai Smēdes

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Muzeju nakts un diena Vecpiebalgā

  18.-19.maijā notiks izbraukums uz Muzeju nakti un dienu Piebalgā.