piektdiena, 2020. gada 10. jūlijs

2. GrāmaTūre: Meņģeļi - Braki - Saulrieti - Drusti - Auļukalns - Dzērbene


2. GrāmaTūre - Grāmatnieku un draugu Ceļojums ar grāmatām, muzikām un spēlēm notiks  8.-9.augustā Vidusvidzemē. 

Pateicoties dzīves norisēm Gulbenes novadā nācās mainīt brauciena maršrutu

Tātad, - īsumā tagad maršruts šobrīd izskatās šāds: sestdien Brāļu Jurjānu memoriālais muzejs Meņģeļi - Rūdolfa Blaumaņa Braki - pusdienas Vecpiebalgā - Kārļa Skalbes vasaras māja Saulrieti - Incēnu meža pasaku taka - Drusti (vakarēšana Drustu Tautskolas namiņā, piedalās pats tautskolas vadonis Ojārs Rode un vēl kāds drustēnietis, turpat arī vakariņojam to, kas pašiem līdz, nakšņošana viesu mājas Pļavnas klētiņās - brokastu tiesu arī sarūpējam paši) - svētdien Auļukalns pie Mikus Čavarta un Inetas Šalkovskas - Dzērbene, kur mūsu uzņem, stāsta, rāda un pamielo ar lauku zupu Ērika Māldere.

Izbraukšana no Rīgas sestdienas, 8.augusta, rītā (ap astoņiem), var pievienoties arī pa ceļam (mūsu busiņā vai ar savu transportu). Rīgā atgriezīsimies svētdienas pievakarē.

Tāpat arī gaidām tuvākās apkaimes domubiedrus pievienošanos Vakarēšanā Drustu Tautskolas namiņā sestdienas vakarā. Ja Tu esi drustēnietis vai tās apkaimes iedzīvotājs, vai kādi no Taviem draugiem tādi ir, mēs būsim priecīgi pavakarēt kopā ar jums - nāc pats un aicini citus līdzi! Iepriekš gan piesakies!

Sīkākas ziņas un pieteikšanās - Gunta Saule (rakstot ziņu e-pastā saulegunta@gmail.com vai zvanot 27811297)

Brauciena attēls no Braku muzeja e-vietnes - www.braki.lv

>>><<<

Turpmākie iecerētie braucieni -

12.-13.septembris - Dzeja un Raiņa Sēlija - svarīgākās apmeklējamās vietas - Kaldabruņa - Červonka - TADENAVA - Berķenele - Jasmuiža

10.-11.oktobris - Sezonas noslēgums Ermaņu muižā (Alūksnes novads) - ar Haralda Sīmaņa koncertu - klātpievienotais apceļojamo vietu maršruts vēl tiek plānots

Novembrī - KURZEME - Talsi (Aleksandra Pelēča lasītava) un Līvu krasts - vairāk norišu telpās

Decembris - Jaunpiebalga - Ineses Iris Liepiņas krāsu un adīšanas nodarbības

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Muzeju nakts un diena Vecpiebalgā

  18.-19.maijā notiks izbraukums uz Muzeju nakti un dienu Piebalgā.