trešdiena, 2024. gada 3. janvāris

Grāmatnieki ceļo. Eglīte


Šogad Grāmatnieki ceļo EGLĪTĒ tiksimies Valodu mājā Rīgā (Avotu ielā 33) 28.janvārī no plkst. 13.00

Jau otro gadu kopienas Grāmatnieki ceļo ļaudis tiksimies Jaunā gada Eglītē. Iezīmēsim arī mēs savu Jauno gadu. Ar jaunām tikšanās reizēm, pārsteigumiem, sapņiem. atcerēsimies tos ceļojumus, kuri bijuši visiespaidīgākie vai kā citādi pieminēšanas vērti. Parunāsim arī par to, kur un kā gribēsim ceļot turpmāk.

Kopīgā tikšanās stunda sāksies 12.00 ar iepazīšanos ar Valodu māju un viņas cilvēkiem un kūrētājiem, stiprinātājiem, uzturētājiem. 

Pēc tam arī šogad būs grāmatu laimes aka - katrs sarūpē dāvanu kādam, ko liksim kopīgā laimes akā un tad nu katram tiks tas, ko viņš būs visvairāk pelnījis vai izsapņojis. Šoreiz grāmatas varēs iegādāties turpat uz vietas Valodu mājā. To ļoti iesaku, jo piedāvājums šeit ir plašs un daudzveidīgs (arī no seniznākušām vērtībām ir ko izvēlēties un tās iegādājas par ziedojumiem, tādēji atbalstot topošo Valodu muzeju). Ja kādam ir vēlme, ar kādu vērtīgu grāmatu, kuru pašam vairs nevajag, papildināt Valodu mājas krājumu, arī to var darīt.

Tad turpināsies saviesīgas sarunas pie kafijas (vai tējas) galda, tāpēc aicinu ņemt līdzi kārumus groziņā. Dalība - ziedojums Valodu mājas un topošā valodu muzeja notikšanai.

Aicināti piedalīties (noteikti iepriekš piesakoties) itin visi interesenti - neatkarīgi no tā, esiet vai neesiet ar mums kopā kaut kad ceļojuši.

Rakstiet, zvaniet, jautājiet, piesakieties - 27811297 (Gunta)

Par Valodu māju vairāk šeit - https://valodumaja.lv/


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Muzeju nakts un diena Vecpiebalgā

  18.-19.maijā notiks izbraukums uz Muzeju nakti un dienu Piebalgā.