otrdiena, 2023. gada 31. janvāris

DZELTENĀ / RUDĀ KAĶA MĀJASKUNGA vai TĪĢERĒNA LAUVĒNA, vai VILKAČA gadi


Regīna Valtenberga, Sēļu zintnieces Anželikas Tamašas skola

DZELTENĀ / RUDĀ KAĶA MĀJASKUNGA vai TĪĢERĒNA LAUVĒNA, vai VILKAČA gadi
Artūra kalendārs = AK/ 30.35. gads – Saturna = SaturNuļa 32 cikla 21. gads.
Tagadējais kalendārs = TK 1959., 1991., 2023. gads un tt.

Visu nozaŗu PAŠCIENĪGU MājasKungu (saimnieku, uzņēmēju, daiļdaŗu), t.s. “Tautas OZOLU” gadi. Jūnija 21. datums pēc AK ir viņa svētki – viņa vārdadiena. Pie mums nav ne lauvu, ne tīģeŗu. Bet mums ir “pieradināti lauvēni un lauvas”, tās ir dārza puķītes=“lauv mutītes” un ir visu kaķu dzimtas vadonis – DZELTENAIS/RUDAIS KAĶIS MĀJASKUNGS. Zaļacains vai ar rudi zaļām acīm. Svītrains, ar baltiem cimdiņiem, baltām čabatiņām un ar baltu kaklasaiti. Dzeltenīgie/rudie kaķi ir īpaša šķirne = iedzimti vadoņi, naudas un naudos = labuma kaķi. Viņi ir Dzīvības un dzīvā ūdens pasargātāji un apgādātāji. Dzeltenie/rudie kaķi saimniecībā kož pat žurkas.

Dzeltenā/Rudā Kaķa zvaigznājs aizņem 32/24 34/22 tikus Zemītes/Žemealos pilī 10/11 grādā mūsu Zvaigžņu kartē.

Dzeltenā/Rudā Kaķa misija ir PASARGĀT dzīvos Zemes Māmuļas ūdeņus no netīrumiem un tos attīrīt ar Kamoliņu = Lodveida Zibeņi.. Pasargāt pazemes bagātības. Pasargāt Valsts MANTU un dižciltīgu pilsoņu PAGALMA VĀRTUS utt.

Gadi ik dienu, ik mēnesi ar Laika plūsmas vareno spēku modina un audzina šādas īpašības: atšķirt, kas kuŗš ir, un ATBILDĪGI izvēlēties Draugus un Tuviniekus, neapbrīnot svešas vērtības un labumus, dzīvot tīri, skaidri. IEVĒROT SAVDABĪBAS likumu, saudzēt Dabu, Pilskalnus un svētVietas. Kaut reizi gadā apmeklēt savu Dzimteni un ieelpot tās GAISU. Dzeltenais/Rudais Mājaskungs mūs sargā no mēra slimībām, no izdzimšanas, iznīcina to centrus. Vērot 10 datumus pēc AK, KAS TEV PAŠAM tajos notiek,– zināsi, kā Dzeltenais/Rudais Mājaskungs Tevi vērtē utt. Jo viņš arī maksā ALGU par nodzīvoto laika posmu: brīdina, apdāvina vai soda. Visus ļaundaŗus soda pēc t.s. „Kaķa lāstiem” 10-kartīgi 10-tos datumos.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Muzeju nakts un diena Vecpiebalgā

  18.-19.maijā notiks izbraukums uz Muzeju nakti un dienu Piebalgā.