piektdiena, 2021. gada 24. decembris

Paldies 2021...ceļā uz 2022.gadu

 


Izritinoties 2021.gadam,gribas dalīties pārdomās, atziņās un dot tādu kā pārskatu par to, kāds tad Tradicionālās kultūras, izglītības un amatniecības biedrībai JUMALA bijis šis gads. Kaut ko no iecerētā nācies atcelt vai pārcelt uz citu laiku. Bet ļoti daudz kas tomēr īstenots un padarīts. Lielā daļa no padarītā devusi prieku un gandarījumu. jā, bijušas arī pārdomas par to, ko un kā turpmāk darīt labāk, pilnāk, radošāk, smalkāk. Sava daļa skolas pēc principa - MĀCIES DAROT, MĀCIES PATI NO SEVIS - īstenojusies uzvijus. Daudz pateicības pienākas biedrības draugiem, atbalstam. 

2021.gads bijis jaunu projektu un jaunu sadarbību laiks - īstenots Sabiedrības Integrācijas fonda (SIF) atbalstīts ģimeņu pasākumu projekts GADA IEZĪMDIENU SVĒTĪŠANA ĢIMENĒ. Tas bijis skaists projekts, skaistas un iedvesmojošas sadarbības. Notikuši trīs skaisti un bagātinoši izbraukumi - iepazīta teiksmainā Embūte Kurzemē, sirsnīgā un smaidīgā skanīgā Upīte, Rekova un Baltinava Latgalē, darbīgā un aizrautīgā Kaldabruņa un Elkšņi Sēlijā.

Kopā ar grāmatniekiem ceļots Cesvaines pusē. Ir svētīti Jāņi Kolkā un Ziemassvētki Koknese pusē. Ir sadziedāts draugu pulkā daudzviet. Ir izstaigāti meži un ezeru takas izlodātas. To visu darīsim vēl un atkal. Arī turpmāk.

Nākamā gadā ir atkal jaunas un turpināmas ieceres - atkal jauniem ceļojumiem, jaunām mācībām un sadarbībai atvērts ceļš. Atliek vien darīt. Atliek atvērties jauniem izaicinājumiem.



Lai mums un jums izdodas! Vairot un satikt, spoguļot un daudzināt to, kas mums tuvs un svarīgs, mīļš un svēts!

Tad tiksimies - izbraukumos, svētkos un ikdienas, dziesmu un izziņas priekā!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Muzeju nakts un diena Vecpiebalgā

  18.-19.maijā notiks izbraukums uz Muzeju nakti un dienu Piebalgā.