otrdiena, 2022. gada 1. novembris

Kopu Kopā koncertā ar TREJUPI

 


Šī rudens noslēgumā, mirklī no rudens uz ziemu un patriotiskajam mēnesim sākoties Bauskas Kultūras centrā notiks amatiermākslas kolektīvu sezonas atklāšanas koncerts. Līdz ar citiem - teātra un deju trupām, koriem, deju un vokālajiem ansambļiem koncertu kuplinās arī folkloras kopa TREJUPE. Mūsu 's'isreizes dziesmu krājumā kaut kas no Grievaltas melodiju pūra, kaut kas dziedāšanu un priecīgu dzīvošanu cildinošs, kaut kas apcerīgs un pārlaicīgs.


Bet par pārējo var lasīt Bauskas Kultūras centra tīmekļa vietnē - "Novembra pirmajā sestdienā, 5. novembrī, Bauskas Kultūras centrā virmos svētku noskaņa, jo iestādes amatiermākslas kolektīvi pēc divu gadu pārtraukuma sanāks kopā, lai koncertdienā “KOPU KOPĀ” atklātu savu jauno sezonu. No plkst. 15:00 baušķeniekiem tiks piedāvāts apmeklēt četrus dažādus koncertus, kuros kolektīvu dalībnieki ar lielu aizrautību demonstrēs savu prasmi dziedāt, dejot un spēlēt.

“Beidzot amatiermākslas kolektīvi pilnvērtīgi var ne tikai satikties mēģinājumos, bet arī būt kopā koncertos un nodot skatītājiem sagatavotos priekšnesumus. Būšana kopā kolektīvā un būšana kopā ar skatītāju jau ir viens no priekšnosacījumiem, lai ne tikai mūsu kolektīvi, bet amatiermāksla kā tāda varētu pastāvēt. Priecājos, ka smago pandēmijas laiku kolektīvi ir izturējuši un mēs visi kopā pilnvērtīgi varam uzsākt jauno kultūras dzīves sezonu,” stāsta Bauskas Kultūras centra direktors Jānis Dūmiņš. Kopība kā vērtība ieslēpta arī kolektīvu radošās sezonas atklāšanas pasākuma nosaukumā. Tas simbolizē kopības sajūtu un spēku, kas jūtams katrā kolektīvā un visiem kolektīviem sanākot kopā." - https://kultura.bauska.lv/amatiermakslas-sezonu-bauskas-kulturas-centra-kolektivi-sogad-atklas-ar-koncertdienu-kopu-kopa/

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Muzeju nakts un diena Vecpiebalgā

  18.-19.maijā notiks izbraukums uz Muzeju nakti un dienu Piebalgā.