ceturtdiena, 2022. gada 13. oktobris

Labāk skaisti padziedam ...

Pa ilgiem laikiem atkal mazliet padziedāšu un paspēlēšu. Šoreiz kopā ar Bauskas folkloras kopu TREJUPE (vadītāja Daina Ārmane), kur sāku iesaistīties gluži nupat. Ir sācies atkal jauns un saistošs pieredzes ceļš. Atveras jauns spirāles loks. Lūkošu, kā to piepildīt un kādu to veidot.



15. oktobrī plkst. 14:00 Bauskas Kultūras centrā ar skanīgu koncertu “Labāk skaisti padziedam, nekā blēņas runājam” tautas mūzikas atmosfērā klausītājus aizvedīs Bauskas Kultūras centra folkloras kopa “Trejupe” (vadītāja Daina Ārmane) un kolektīva draugi. Ar savu vietējo folkloru iepazīstinās arī divi kolektīvi no Lietuvas – Linkuvas kultūras centra folkloras ansamblis “Linkuva” (vadītāja Aelita Garalevičiene) un Pašvintinio novada kapela (vadītāja Danute Maižiuviene).

Koncertā piedalīsies Tukuma pilsētas Kultūras nama folkloras kopa “Avots” (vadītāja Anita Stikāne), Vilces Kultūras nama folkloras kopa “Lai notiek” (vadītāja Guna Čodare), Linkuvas kultūras centra folkloras ansamblis “Linkuva” (vadītāja Aelita Garalevičiene), Pašvintinio novada kapela (vadītāja Danute Maižiuviene), kā arī mājinieki, Bauskas Kultūras centra folkloras kopa “Trejupe” (vadītāja Daina Ārmane).

Ieeja koncertā bez maksas.

Pasākuma apmeklētāji var tikt fotografēti un/vai filmēti. Fotogrāfijas un audiovizuālais saturs var tikt atspoguļots presē, sociālajos tīklos un publicitātes materiālos.

P.S.: Publicitātes teksts no Bauskas novada tīmekļa vietnes www.bauska.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Muzeju nakts un diena Vecpiebalgā

  18.-19.maijā notiks izbraukums uz Muzeju nakti un dienu Piebalgā.